ravage230 and logo support

Discussion in 'Suggestions' started by terryhedge, Aug 1, 2018.

  1. terryhedge

    terryhedge New Member

    Joined:
    Aug 1, 2018
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    is it possible to have logo support for redpanda on the wismec sinuous ravage230?
     
  2. maelstrom2001

    maelstrom2001 Developer
    NFE Team

    Joined:
    May 4, 2017
    Messages:
    1,328
    Likes Received:
    1,189
    ATM this feature is not implemented.
     
  3. terryhedge

    terryhedge New Member

    Joined:
    Aug 1, 2018
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    i get how eleaf already has a feature for this on stock firmware but at first i thought it cant be done on the ravage230 because there might not be any space for a logo
     
  4. maelstrom2001

    maelstrom2001 Developer
    NFE Team

    Joined:
    May 4, 2017
    Messages:
    1,328
    Likes Received:
    1,189
    Did the JWE made a custom logo for color screens? AFAIK, no. But it is possible, perhaps we will implement this.
     
  5. maelstrom2001

    maelstrom2001 Developer
    NFE Team

    Joined:
    May 4, 2017
    Messages:
    1,328
    Likes Received:
    1,189
    Just getting a bit bored... :D
    Added fullscreen (240x320) splash, logo and screensaver support, timeouts settings and screensaver type are in Main Menu -> Screen.
    • RedPanda: 190218
    • Uploader (temporary solution for debug purposes until NToolbox update): RPGU
     
    Lisko, DJ_Linux, AgroChi and 4 others like this.
  6. AgroChi

    AgroChi New Member

    Joined:
    Jan 7, 2019
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Should this also work on the espion? It's not so far for me.
     
  7. maelstrom2001

    maelstrom2001 Developer
    NFE Team

    Joined:
    May 4, 2017
    Messages:
    1,328
    Likes Received:
    1,189
    Yep [​IMG]
     
  8. Bubba Cash

    Bubba Cash New Member

    Joined:
    Feb 6, 2018
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0

    Hey man I've been able to upload my images to my mod, but I can't seem to find where to change the settings in the red panda configuration. I know you said to check Main Menu - Screen but there is no such button far as I can see.

    Thanks for all the work you do and any help you can provide!

    Godspeed
     
  9. maelstrom2001

    maelstrom2001 Developer
    NFE Team

    Joined:
    May 4, 2017
    Messages:
    1,328
    Likes Received:
    1,189
    Hello!
    See Timeouts submenu:
    [​IMG]
     
  10. Bubba Cash

    Bubba Cash New Member

    Joined:
    Feb 6, 2018
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Hello!

    Thank you for the reply but I forgot to mention I'm using a Joyetech Espion 200W as my mod, would I be looking for something similar on my mod or in the Ntoolbox?
     
  11. maelstrom2001

    maelstrom2001 Developer
    NFE Team

    Joined:
    May 4, 2017
    Messages:
    1,328
    Likes Received:
    1,189
    Yep, you can find this option in mod's menu. NToolbox have no Logo options for RedPanda yet.
     
  12. Bubba Cash

    Bubba Cash New Member

    Joined:
    Feb 6, 2018
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    AYYYY!

    Hey man I was able to find the settings on my mod to get the screensaver up!!! Now my questions is how do I get the logo to appear??
     
  13. Bubba Cash

    Bubba Cash New Member

    Joined:
    Feb 6, 2018
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    I have the logo set for 60 seconds, if that matters
     
  14. Bubba Cash

    Bubba Cash New Member

    Joined:
    Feb 6, 2018
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Hey man is there a way to get the logo to appear when you hit max temp like in artic fox?

    Thank you for your help with the screensaver!!
     
  15. maelstrom2001

    maelstrom2001 Developer
    NFE Team

    Joined:
    May 4, 2017
    Messages:
    1,328
    Likes Received:
    1,189
    Wat?
     
  16. Bubba Cash

    Bubba Cash New Member

    Joined:
    Feb 6, 2018
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    My mistake I was confusing a custom firmware of artic fox I would use on my pico that would display a certain image or word when you reached max temp in T/C mode,
     
  17. maelstrom2001

    maelstrom2001 Developer
    NFE Team

    Joined:
    May 4, 2017
    Messages:
    1,328
    Likes Received:
    1,189
    Set Logo timeout to 3 sec, and you'll see it every time after 3 sec of inactivity on the main screen.